Onze artiesten

Familie goochelshow Wally

Met Ballonnen clown Jonas 


Clown Wally is een gewaardeerde clown/goochelaar die de kinderen en de ouders een onvergetelijke namiddag of avond bezorgt. Door zijn enorme ervaring (Belgisch Nationaal Circus, Eurocircus, Wienercircus, Bobbejaanland, enz) weet hij als geen ander de mensen te vermaken.Het publiek wordt actief in de shows betrokken. 


Clown Jonas

"In de circusschool werd er een workshop ballonplooien gegeven.

We merkten allemaal dat dit mijn ding was. Van stappen volgen in een boekje of een kleine cursus naar de grootste conventie van België 'Millennium JAM Mol'."

The Final Flash-Back Band

Professionele muzikanten, die het dak eraf spelen. Ze gaan geen enkel muziekgenre uit de weg, van de jaren 50 tot nu, brengen zij de grootste hits van de voorbije decennia. Hopelijk is de dansvloer ruim genoeg?

https://youtu.be/jXpRlIIpg1g

Sammy Moore

Sammy Moore is reeds 8 jaar professioneel bezig, ondertussen is hij een gevestigde waarde in de Vlaamse showbizz en dagelijks te zien op MENTTV.
Sammy heeft een hart van goud en een loepzuivere warme stem waarmee hij iedereen kan overtuigen.
Tijdens zijn optredens ontpopt Sammy zich tot een fantastische entertainer.
Zingen is zijn lange leven en hij houdt echt van zijn publiek; de interactie tussen beiden is mooi om te zien.
Door de bijzondere mix van levensliederen, ballades, polonaises, schlagers en medleys, en pop- en rocksongs zorgt hij ervoor dat ieder optreden uitmondt in een stevige party. Ambiance absoluut verzekerd!

https://www.sammymoore.be